Weekend 12 – 16 jarigen

18 september 2021

Weekend 12 – 16 jarigen

Dag allen,

hierbij nog het laatste nieuws over het startweekend.

Allereerst is de locatie gewijzigd omdat we de kampeerboerderij alsnog konden annuleren.
De activiteiten vinden nu plaats op en in de buurt van het erf van de familie Schuurhuis, Hessenweg West 1 in Ommen.
We vertrekken dan ook niet meer gezamenlijk vanaf de kerk met auto’s, maar iedereen kan op eigen gelegenheid naar de familie Schuurhuis toe komen.

Op vrijdag 24 september verwachten we de derde en vierdejaars groepen om 18 uur bij de familie Schuurhuis. Rond 23 uur gaat iedereen weer richting huis.

Op zaterdag 25 september verwachten we de eerste en tweedejaars groepen om 13:30 uur (gewijzigde tijd!) bij de familie Schuurhuis, rond 18:30 uur gaat iedereen weer richting huis.

Wat hetzelfde gebleven is, is dat alles zich buiten afspeelt. Dus trek warme, niet te nette kleding aan!

De dienst op zondag 26 september begint om 10 uur.  We hebben voor de jeugd die meedoet met de activiteiten al een plek gereserveerd in de kerk, zelf aanmelden is dus niet meer nodig.
Voor anderen geldt: via de scipio-app zullen de nog beschikbare plekken opengezet worden, dus mocht je bij de dienst aanwezig willen zijn houdt dan de scipio-app in de gaten!

We hopen op een mooi startweekend samen!

Namens de voorbereidingscommissie:

Gerlinda Beumer