Woensdag 18 januari koffieochtend in Het Baken

11 januari 2017

Woensdag 18 januari koffieochtend in Het Baken

koffie

Aanstaande woensdag 18 januari is van 10.00 – 12.00 uur de eerste koffieochtend in Het Baken! Heeft u de datum al genoteerd? Neemt u gerust uw
buurman/buurvrouw of uw vriend of vriendin mee. Mensen uit de omgeving van de kerk worden dmv een flyer uitgenodigd om te komen.
We willen in Het Baken een plek creëren waar we in een gezellige en
ontspannen sfeer elke derde woensdag van de maand elkaar ontmoeten. Zo willen we ook kerk zijn in de buurt en iets betekenen voor de mensen om ons
heen. Een gezellig praatje of een goed gesprek, samen een spelletje doen of creatief bezig zijn. Gewoon elkaar ontmoeten en aandacht hebben voor elkaar, dat is
wat we voor ogen hebben. Uiteraard hoort daar koffie of thee met iets lekkers bij. Per ochtend zijn twee vrijwilligers nodig die als gastheer/gastvrouw optreden.
Dan moet je denken aan het inrichten van de ruimte, de mensen ontvangen, koffie schenken, gesprekken hebben, een spelletje doen en na afloop de boel  natuurlijk weer opruimen. De koffieochtend is van 10.00 – 12.00 uur. Dus voor de vrijwilliger zal het zijn van 09.30 – 12.30 uur.
We hebben al enkele aanmeldingen binnen maar we kunnen nog wel meer hulp gebruiken. Wil je meehelpen? Geef dit dan telefonisch of per mail aan ons door.
We zijn benieuwd naar je reactie.
Arend Jan Poelarends, Tel. 456319. E-mail: aj_poelarends@hotmail.com
Wessel Rozema, Tel. 06-12502889. E-mail: wmrozema@kpnmail.nl