Kerkproeverij 10 september 9.00 uur

8 september 2017

Kerkproeverij 10 september 9.00 uur

Zondag 10 september is een zondag om (weer) eens naar de kerk te gaan. Misschien na jaren, misschien voor het eerst. Wat proef je? Het is een zondag om je vrienden en bekenden mee te nemen naar de kerk.
Ook de GKV Ommen-West doet mee. De dienst van 9.00 uur staat in het teken van de kerkproeverij. Het is een dienst om te proeven wie we als gemeente zijn, hoe onze kerkdiensten zijn en vooral wie God is. Galaten 3:15-26 staat centraal: ‘Proef Gods welkom’. We zingen verschillende psalmen, zoals het meest geliefde kerklied ooit ‘De Heer is mijn herder’. Maar ook een gezang uit het nieuwe liedboek dat elk jaar in de top 2000 komt: ‘Morning has broken’/’Dit is een morgen als ooit de eerste’. Ook klinkt het bekende ‘Amazing grace’: ‘Genade zo oneindig groot’. En we sluiten af met ‘Ga met God en Hij zal met je zijn’.
De muzikale begeleiding wordt verzorgd door André Dunnewind (orgel en piano) Maritha van Dijk (saxofoon) en Elbregt Bijvank (bugel en zang).
10 september 9.00 uur in GKV Het Baken, Trompstraat 2 Ommen.
De liturgie is: