SOOS Ommen

soos

De SOOS-commissie organiseert gezellige avonden en activiteiten voor leden van de gemeente Ommen Noord/Oost en West in de leeftijd vanaf 12 jaar. Aankondigingen voor activiteiten worden gedaan via de Rondommer, Facebook, de beamer in de kerk, flyers in de postvakken en via www.soosommen.nl. Op deze site vindt u actuele informatie over nieuws, roosters, foto’s en achtergrondinformatie.soos-200x300

De SOOS-commissie heeft haar eigen ruimte in de kerk, die afgelopen jaar is verbouwd. De SOOS-ruimte is geopend op vrijdagavond en bij speciale gelegenheden op zondag. Deze ruimte is ook beschikbaar voor verhuur, belangstellenden kunnen hier gebruik van maken. Wilt u de SOOS een keer met de familie gebruiken, neem dan gerust contact op met ons!

De SOOS-commissie bestaat uit bar- en commissie leden. Voor het seizoen 2015/2016 is de SOOS-commissie als volgt opgebouwd.

Voorzitter: Jan Breukelman
janarike.breukelman@gmail.com

Secretaris: Richard Verbeek
info@richardverbeek.nl

Penningmeester: Albert Bijvank
albertbijvank@hotmail.com

Public Relations: Sanne Vogelzang
sanne.vogelzang@hotmail.com

Leden:
Erik Willems, Marcel Grootens, Jeroen Dijk, Wilmer van der Vegt, Remco Marsman, Gerja Grootens en Gérike Willems, Chiel Kruidhof, Sanne Vogelzang, Inge Kruidhof en Mirjam Reedijk.
Voor tips, vragen en/of opmerkingen kan er altijd een lid worden aangesproken.