A Serious Request

22 december 2017

A Serious Request

In de dagen van ‘Serious Request’ lezen we in de kerk uit Jesaja 62. Ook hier is sprake van serious request, een ernstig en dringende oproep. Èn van een God die zulke dringende oproepen wil horen. Wat is er aan de hand? Hoor het zondagmorgen in GKV Het Baken in de laatste adventsdienst.
We sluiten hierbij aan bij het project ‘Een boek vol verwachting’ van Kind op Zondag. In de afgelopen weken hebben we, evenals veel andere kerken in Nederland en veel andere landen gelezen uit Jesaja 40, 2 en 35. Het project wordt afgerond in de kerstochtenddienst.

Deze laatste adventsdienst wordt gehouden om 9.00 en 11.00 uur in GKV Het Baken, Trompstraat 2, Ommen. Om 19.30 uur wordt de kerstavonddienst gehouden.

De liturgie is:

I. Opening
Welkom en mededelingen
Aansteken adventskaars
Jesaja 62:8-12 (Noord/Oost) / 11-12 (West)
Noord/Oost: Projectlied ‘Jesaja schreef zijn tijd voorbij’ vers 1,5
West: GK Gezang 80:1,3